image1 image2 image3 image4

'De Blokhut'

Jong Nederland Maasbree maakt gebruik van haar eigen gebouw, genaamd "De Blokhut". Dit gebouw ligt ongeveer 1 kilometer van het centrum van Maasbree aan de rand van een groot bosgebied. Bij het gebouw behoort een kampeerterrein, en een sportveld van maar liefst een hectare. Verder is de blokhut uitgerust met breedband internet waar draadloos gebruik van kan worden gemaakt.

Het gebouw zelf bestaat uit een: Stafruimte, Keuken, Seniorenlokaal*, Bestuurskamer*, Twee zalen waarvan een met opslaande deuren naar het terras c.q. sportveld. Een ruime dames- en herentoilet met douches, en een geheel aangepaste mindervalide toilet met douche. De Blokhut is in het bezit van het "Internationaal Toegankelijkheid Certificaat." (ITC) Dit wil zeggen geheel rolstoelvriendelijk. In de schoolvakanties en in het weekenden kan de Blokhut gehuurd worden voor, jeugd- en jongeren activiteiten, kampen en bivakken, cursussen en andere bijeenkomsten.

In de schoolvakanties en in het weekenden wordt de Blokhut veel verhuurd  voor, jeugd- en jongeren activiteiten, kampen en bivakken, cursussen ed. Wilt U ook de blokhut huren, zorg ervoor dat u er tijdig bij bent! Klik hier voor een actueel en bijgewerkt overzicht.

Hieronder staat een plattegrond van de blokhut van Jong Nederland Maasbree. Klik op de ruimtes om er een korte beschrijving en enkele foto's van te bekijken:

plattegrond_blokhut plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond plattegrond