image1 image2 image3 image4

Gaas d'r op!

Oktober 2016 zijn wij gestart. Toen hadden we nog even de naam Aspiranten 2016. Maar sinds oktober 2017 hebben wij een eigen naam gekozen! We heten nu: Gaas d'r op!

Onze alereerste bijeenkomst was op maandag 31 oktober 2016. en op de maandagavond draaien wij ook altijd onze groepsbijeenkomst van 19:00-20:30. We we vermaken ons dan met hele toffe en gezellige activiteiten in en rondom de blokhut van JongNL Maasbree.  De leiding heeft altijd leuke programma's voorbereidt.

Ouders let goed op! De leden onder de 12 jaar zullen gedurende het (winter-) seizoen niet door de leiding worden opgehaald en teruggebracht. Het is de bedoeling dat u uw kind zelf brengt en haalt. U kun eventueel met andere ouders afspreken om samen te brengen en te halen!

De leiding van deze groep bestaat uit Guus Thijssen en Ilse Grutters. Voor vragen kunt U zich wenden tot de leiding, via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of via het telefoonnummer van de leiding in het programmaboekje.

Onze MaxiorenCoordinator is te bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Groetjes, de leden & leiding van Gaas d'r op!