image1 image2 image3 image4

Gevonden voorwerpen

Na het Zomerkamp is het bijna onvoorstelbaar hoeveel voorwerpen er vaak blijven liggen na een kamp. Handdoeken, washandjes, T-shirts maar ook broeken, truien en schoenen die soms samen in één (naamloze) zak of tas blijven zitten. Duidelijk dingen die ongetwijfeld thuis zullen worden gemist (zou je zeggen).
Er wordt helaas niet altijd gemeld dat er mensen spullen kwijt zijn, maar soms ook verkeerde spullen na het kamp aantreffen. dat is erg jammer voor diegene die iets kwijt is en het wel mist.
- Ben je na het kamp iets kwijt of het je iets over? Meldt dit dan even bij de kampleider, zodat hij de spullen weer bij de rechtmatige eigenaar kan bezorgen.

1. Bij het laatste carré op het kamp worden de gevonden voorwerpen getoond en vaak worden de voorwerpen al herkent en teruggenomen. Wat er dan nog overblijft komt mee terug naar De Blokhut. (en wordt uit hygienisch oogpunt alvast gewassen)
2. Tijdens de eerste twee groepsbijeenkomsten na het Zomerkamp (nieuwe seizoen), worden de spullen in De Blokhut tentoongesteld. Vaak wordt de spulen alsnog herkend en kunnen deze worden meegenomen. Daarnaast kunnen nog gevonden voorwerpen erbij worden gelegd.
3. Na twee maanden brengen we de overgebleven spullen naar het 'Hok van Foep'. De opbrengst gaat dan naar het goede doel.